ArbetstitelAromatiska blad - en bok om färska örter i maten
Standardpris329.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor191
Publiceringsdatum2010-12-13 00:00:00
FörfattarePer-Ove Kårfors & Roland Persson
Kort BeskrivningI mer än 20 år har odlaren Per-Ove Kårfors och stjärnkocken Roland Persson arbetat tillsammans. Nu utkommer de med en inspirerande bok om örter och mat. Ett urval av de vanligaste färska örtkryddorna beskrivs i ord och vackra bilder och till alla örterna följer en rad läckra recept av Roland Persson.
Tjugo års samtal mellan odlaren och kocken har också påverkat utbudet av färska örter i svensk
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
SeriesTitle
erpOwnsPrice
BokinfoStatusCode